Geniet van alle voordelen van een abonnement op Wonen Landelijke Stijl!

Ook helemaal gek op een landelijke woonstijl? Dan is dit iets voor jou!

Wonen Landelijke Stijl is verrassend, veelzijdig en vol leven. Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van landelijke inspiratie. Kies hieronder je abonnement en bespaar tot € 49!

Een abonnement cadeau doen? Dat kan! Vul dan hieronder eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan.

Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en betaal gespreid per 3 maanden. Je krijgt nu een extra korting van 10%!

Wonen Landelijke Stijl abonnement
Wonen Landelijke Stijl is het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Met een abonnement op WLS kun je in iedere editie wegdromen bij de mooiste landelijke huizen en inspiratie opdoen. Met de tips van de professionele stylisten kun je thuis zelf aan de slag om je interieur die prachtige landelijke stijl te geven. Daarnaast geeft de redactie van WLS je in elk nummer leuke adressen waar je terecht kunt voor landelijke meubels & accessoires en logeeradresjes in binnen- en buitenland.

Voordelen voor Wonen Landelijke Stijl abonnees
Met een Wonen Landelijke Stijl abonnement geniet je elke keer weer van het grootste woonblad van België. Je ontvangt WLS in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Kies jouw Wonen Landelijke Stijl abonnement
Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van landelijke inspiratie. Kies op deze website je abonnement en bespaar tot € 49! Ken je iemand die (ook) fan is van een landelijke woonstijl? Geef dan een abonnement op WLS cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2020. Het voordeeltarief geldt voor 6/12/24 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen.. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Wonen Landelijke Stijl in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: www.viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.