Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Probeer nu Wonen Landelijke Stijl! 2 exemplaren voor maar 4,-

OVoor iedereen die eens wat wil proberen. Ben jij ook helemaal gek op een landelijke woonstijl? Dan is Wonen Landelijke Stijl iets voor jou! Probeer nu 2 nummers voor maar 4,- en geniet van landelijke wooninspiratie. Je proef stopt vanzelf na 2 nummers. Lees je na je proef graag meteen een jaar voordelig verder? Dat kan ook! Aan jou de keuze.

Waarom Wonen Landelijke Stijl?
Wonen Landelijke Stijl is het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Met een abonnement op WLS kun je in iedere editie wegdromen bij de mooiste landelijke huizen en inspiratie opdoen. Met de tips van de professionele stylisten kun je thuis zelf aan de slag om je interieur die prachtige landelijke stijl te geven. Daarnaast geeft de redactie van WLS je in elk nummer leuke adressen waar je terecht kunt voor landelijke meubels & accessoires en logeeradresjes in binnen- en buitenland. Wonen Landelijke Stijl verschijnt 12x per jaar.

Voordelen voor Wonen Landelijke Stijl abonnees
Met een Wonen Landelijke Stijl abonnement geniet je elke keer weer van het grootste woonblad van België. Je ontvangt WLS veilig en gratis in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Wonen Landelijke Stijl cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een landelijke woonstijl? Geef dan een abonnement op WLS cadeau! Vul in het formulier eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be.

Deze aanbieding is geldig in België. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Wonen Landelijke Stijl in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Magazines.