Lees Wonen Landelijke Stijl tot 3 maanden gratis!

Super summerdeal! Helemaal gek op een landelijke woonstijl? Dan is dit iets voor jou! Wonen Landelijke Stijl is verrassend, veelzijdig en vol leven. Ontdek shopping- en stylingtips om je interieur zelf die prachtige landelijke stijl te geven.

Profiteer nu van deze zomeractie en krijg 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis!

Kies bij betaalwijze voor domiciliëring en krijgeen extra korting van 10%!

Wonen Landelijke Stijl abonnement
Wonen Landelijke Stijl is het tijdschrift voor iedereen die houdt van een landelijke woonstijl. Met een abonnement op WLS kun je in iedere editie wegdromen bij de mooiste landelijke huizen en inspiratie opdoen. Met de tips van de professionele stylisten kun je thuis zelf aan de slag om je interieur die prachtige landelijke stijl te geven. Daarnaast geeft de redactie van WLS je in elk nummer leuke adressen waar je terecht kunt voor landelijke meubels & accessoires en logeeradresjes in binnen- en buitenland.

Voordelen voor Wonen Landelijke Stijl abonnees
Met een Wonen Landelijke Stijl abonnement geniet je elke keer weer van het grootste woonblad van België. Je ontvangt WLS in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Geef Wonen Landelijke Stijl cadeau
Ken je iemand die (ook) fan is van een landelijke woonstijl? Geef dan een abonnement op Wonen Landelijke Stijl cadeau! Profiteer nu van deze speciale aanbieding en betaal 5+1 nummer gratis of 10+3 nummers gratis.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Benieuwd naar de andere titels uit de Super summerdeal?
Kijk dan op vtwonen, Feeling Wonen, Stijlvol Wonen, Ik ga Bouwen, Flow of Donald Duck!

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 30/09/2020. Het voordeeltarief geldt voor 6/13 nummers, ongeacht eventuele prijsstijgingen. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Stijlvol Wonen in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch.
Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht; ondernemingsnummer 0403.482.188. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.