Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Wonderlijke wintertuin

In 2017 kozen we nog voor een overdekt outdoorgedeelte, dit jaar gaan we resoluut voor een stijlvolle wintertuin. Lekker knus binnen, en toch met een fantastisch uitzicht op alles wat zich buiten afspeelt!

Optimale lichtinval

Dankzij onder meer de koloniale meubels en accessoires, de plavuizen op de vloer en de exotische planten heerst in onze wintertuin een unieke sfeer waarin het aangenaam werken én ontspannen is. Wat misschien echter nog het meest in het oog springt, is de stalen oranjerie zelf. Daarvoor klopten we aan bij Exclusive Steel, dat gespecialiseerd is in stalen ramen en deuren voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Bovendien zorgen de geïntegreerde glaspartijen steevast voor een optimale lichtinval.

Tijdloze look

Om in onze authentieke châteausfeer te blijven, wilden we onze wintertuin een zodanige look geven dat het lijkt alsof die er al een hele tijd staat. Een kolfje naar de hand van Exclusive Steel, want traditie mixen met vernieuwing is één van de stokpaardjes van dit bedrijf. We kozen daarom voor een oranjerie gemaakt van gloednieuw staal, maar op een ambachtelijke manier verouderd zodat de wintertuin rechtstreeks weggeplukt lijkt van een eeuwenoud landhuis.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: Exclusive Steel | Tekst Bert De Pau