Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

WLS Atelier: maak jouw eigen kalkdoek

In deze online workshop tonen we je – in samenwerking met Cheyenne van Di Alma Interiors – hoe je jouw eigen kalkdoek maakt met behulp van kalkverf en een Il Cupido-ornament.

WLS Atelier kalkdoek banner zonder tekst

Wat?

Wonen Landelijke Stijl heeft samen met Di Alma Home Interiors een online workshop ontwikkeld waarbij je met kalkverf een prachtig wanddoek leert maken voor bij je thuis.

Waar en wanneer?

Je kunt het DIY-pakket online bestellen en alles in je eigen tempo volgen. Wij bezorgen het pakket bij je thuis, en de rest plan jij gewoon zelf in.

Inhoud van je pakket

WLS Atelier kalkdoek pakket overzicht

• 2 potjes kalkverf van 50 ml (elk goed voor 1 m2)
• langharige kwast
• sjabloon van Il Cupido-ornamenten
• linnen doek ca. 45×45 cm
• stap-voor-stap handleiding
• handige instructievideo
• chocolade van Louis d’Anvers en bijpassende theemélange van Jiting

Bestel nu jouw exclusieve DIY-pakket van Wonen Landelijke Stijl voor 58,50 euro (exclusief servicekost).
Verzendingen gebeuren 2 maal per week, telkens op dinsdag en vrijdag.

Of geniet van het duovoordeel: bestel meteen 2 pakketten, maak er een leuke dag van met een vriend(in) en bespaar 8 euro op de totaalprijs!

WLS Atelier kalkdoek video

Wie is Cheyenne van Di Alma Interiors?

Cheyenne leeft voor wonen en interieurs. Ze geeft al meer dan een kwarteeuw interieur- en kleuradvies. Haar zaak Di Alma Interiors is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste krijt- en kalkverfspeciaalzaken van Nederland.

Met vragen over WLS Atelier kun je terecht bij wlsatelier@dpgmedia.be.

Bron beeld: fotografie Anneke Gambon

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze aanbieding geldt voor Nederland en België, zolang de voorraad strekt. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met toegang tot de online materialen m.b.t. de gekozen workshop (video en pdf) en wordt jouw DIY-pakket toegezonden. De DIY-pakketten worden 2 maal per week verzonden. De voorwaarden van Wonen Landelijke Stijl Atelier vind je hier.
Je persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door YourTicketProvider. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonlijke gegevens en je rechten kun je de volgende webpagina raadplegen: https://www.yourticketprovider.nl/privacy_bezoekers.html. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco. Het is niet toegestaan de verstrekte inhoud van de online workshops te verspreiden.