Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2022 • Zitcomfort op maat

Geen landelijk inspiratiehuis zonder de juiste meubelen erin. Voor het zithoekje in onze keuken vonden we onze gading bij Noowa.

vt wonen&design beurs 2022 Designtegels

Passie en vakmanschap

De belangrijkste kernwoorden voor elke ruimte van ons inspiratiehuis zijn warmte en gezelligheid. Om dit te verwezenlijken, hebben we een aantal extra hoekjes gecreëerd. Waaronder in de keuken, waar een lage bijzettafel, vier olijfgroene hockers en bijbehorende lendenkussens van dezelfde stof voor een sfeervol loungehoekje zorgen. Dit zijn allemaal elementen van de Zeo-collectie van het label Noowa. De Nederlandse meubelfabrikant Meubitrend is de ‘founding mother’ achter dit label. Zij maken al sinds 1976 meubelen met veel passie en vakmanschap. De items in het inspiratiehuis zijn maatwerk en hier draaien zij hun handen niet voor om. Naast de reguliere collectie is er altijd ruimte voor eigen invulling van meubelen en dus je woning.

Je komt toch ook?

De vt wonen&design beurs vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober in Expo Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Je vindt ons inspiratiehuis op stand 2.680.

Alle info over ons inspiratiehuis vind je hier.