Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2019 – Liefde voor linnen

Krijg je tijdens je bezoek aan ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs een onweerstaanbare drang om in ons bed te duiken? Dat komt niet alleen door het bed zelf, maar ook door het bedlinnen dat erop ligt.

Stoer Linnen bedlinnen

Eerlijke stoffen

Hoe mooi een bed ook is: pas in combinatie met het juiste bedtextiel wordt het totaalplaatje helemaal knus en gezellig. Omdat wij fan zijn van natuurlijke materialen, kiezen we in dit geval resoluut voor linnen. Dat komt van Stoer Linnen, dat garant staat voor eerlijke en duurzame stoffen van diverse Europese weverijen. Wat extra leuk is: de kleurrijke dessins van het bedlinnen zijn speciaal voor ons inspiratiehuis geweven.

Stoer Linnen lang gordijn

Zacht vs. stoer

Linnen is ook in andere ruimtes van een authentieke hoeve – het concept waarop we ons inspiratiehuis dit jaar baseren – een geliefd materiaal. De lange gordijnen die tussen de woonkamer en de slaapkamer en tussen de woonkamer en de voorgevel hangen, zijn eveneens van Stoer Linnen. Het streelzachte linnen vormt een mooi contrast met de stoere gordijnroedes van Dauby.

Praktisch

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober in de Rai Amsterdam. Tickets kun je hier bestellen.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis, dat je vindt op stand 11-118? Klik dan hier voor alle info.