Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2019 – De warme gezelligheid van hout

Geen materiaal dat meer warmte en gezelligheid uitstraalt dan hout. Daarom vind je in bijna alle ruimtes van ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs parket- en plankenvloeren.

Bebo Parket sfeerfoto

Van boom tot vloer

De keuken van ons inspiratiehuis is de enige ruimte waar we voor een naadloze vloer gekozen hebben. In de overige leefruimtes is het – qua vloeren – al hout wat de klok slaat. Die komen stuk voor stuk van Bebo Parket, dat zelf houten vloeren maakt vanaf de boom tot het afgewerkte en geplaatste product. Ook de nabewerking voor een doorleefde, landelijke uitstraling (roken, kleuren, trommelen, verouderen …) gebeurt hier.

Bebo parket detailfoto

Van planken tot visgraat

Uit het gevarieerde aanbod wisten we uiteindelijk een aantal prachtige vloeren te selecteren die een mooi plekje krijgen in ons inspiratiehuis. Voor het outdoorgedeelte ging onze keuze naar een plankenvloer. In de badkamer, de slaapkamer en de doorloopzone komt dan weer donker parket te liggen. En last but not least: een prachtig parket in visgraatmotief in de woonkamer.

Extra advies nodig?

Hoe kies je de juiste vloer volgens jouw wensen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Vraag het aan de experts van Bebo Parket. Je vindt hen in de woonkamer van ons inspiratiehuis van dinsdag 1 tot en met zaterdag 5/10, telkens van 10u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u.

Praktisch

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober in de Rai Amsterdam. Tickets kun je hier bestellen.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis, dat je vindt op stand 11-118? Klik dan hier voor alle info.