Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Droomkeuken met vakantiegevoel

Als hart van het inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs ontwierp Tinello Keuken & Interieur een ruimte die niet alleen erg handig is, maar waar het ook zalig vertoeven is. Een uitnodigend keukeneiland en een gezellige zitnis zorgen ervoor dat je eten kunt bereiden in alle rust.

Tot in de puntjes

Tinello Keuken & Interieur koos zorgvuldig hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als mooi zijn. “Bij het verzoete, composieten werkblad keken we naar de kleinste details: zo werkten we met een gefrijnde rand in kalkzandsteen. Het geeft alles een natuurlijke look met een groot gebruiksgemak dankzij het slijtvaste composiet”, verduidelijkt Frans Klis. “Ook de ruwhouten kastdeurtjes met ambachtelijke grepen van Dauby werden in ons schildersatelier handmatig bewerkt volgens de zelf ontwikkelde Old Ash-techniek die de natuurlijke houtstructuur tot leven brengt. Hoewel ze een natuurlijke look hebben, zijn ze behandeld met een hoogwaardige, onzichtbare lak om de tand des tijds te doorstaan.”

Samen kokkerellen

“Zelfs het fornuis is helemaal op maat. Lacanche is namelijk een bijzondere fabrikant waar je precies kan kiezen waarmee je het liefste werkt in je droomkeuken”, vertelt  Frans. De tinten Heather en Moss van Painting The Past, in combinatie met een accentwand in authentieke, paarse, Marokkaanse zelliges van Designtegels, zetten het Lacanche-fornuis extra in de verf. En terwijl je maaltijd verder gaart, kun je gezellig met vrienden en familieleden nakaarten rond het spoeleiland.

 

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: 1. realisatie Tinello Keuken & Interieur, fotografie Sarah Van Hove – 2. Tinello Keuken & Interieur | Tekst Anke Sengier