Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Stijlvol spelen met daglicht

Wil je verticale lamellen, horizontale jaloezieën, shutters voor dakramen of vouwgordijnen? Dankzij de nieuwe 3D-configurator van JASNO kun je het resultaat al op voorhand bekijken. (advertorial)

Handige configurator

Een ruimte verduisteren of juist extra daglicht binnenhalen wordt voortaan nog eenvoudiger dankzij de webshop die JASNO lanceerde. Op die webshop krijg je niet alleen de volledige collectie folds, swings, blinds en shutters voor dakramen te zien. Dankzij de 3D-configurator kun je ook onmiddellijk het eindresultaat zien in de gewenste maten, kleuren en opties. Eenmaal je de producten volledig geconfigureerd hebt, kun je ofwel die producten meteen bestellen om zelf te monteren ofwel de configuratie delen met een dealer voor een professionele plaatsing.

Opvallende nieuwkomers

Tussen het aanbod op de webshop vind je uiteraard ook de nieuwste collecties shutters en blinds die JASNO eerder dit jaar lanceerde. Een van de opvallendste nieuwigheden is de uitbreiding van de shutter lamelmaten, met lamellen van 76 mm breed als aanvulling op de bestaande lamelmaten S (63 mm), L (89 mm) en XL (114 mm). Eveneens nieuw is de mogelijkheid om de blinds elektrisch te laten leveren. Voorts is de kleurkeuze aanzienlijk uitgebreid. Wil je shutters en blinds graag met elkaar combineren? Dat kan zonder probleem, want door voor dezelfde houtsoort (Paulownia) te kiezen, sluiten de shutters en blinds perfect op elkaar aan. Tevens zijn de kleuren van deze collecties op elkaar afgestemd.

Probeer het uit!

Wil je alle collecties van naderbij bekijken? Of alvast zelf aan de slag gaan om je nieuwe lamellen, jaloezieën, vouwgordijnen of shutters voor dakramen te ontwerpen? Dat kan via de webshop van JASNO!

Bron beeld: 1. JASNO – 2. © Jonah Samyn | Tekst: Bert De Pau