Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Sfeervolle feestdagen in een warm nieuwbouwhuis

Dit huis stal destijds direct hun hart en daarbij was vooral de erker doorslaggevend. Vier jaar geleden kochten Jantine en Jan hun nieuwbouwdroomhuis en richtten dit compleet nieuw in! Met de feestdagen in aantocht kreeg hun interieur een extra warm tintje.

Draai gevonden

Jantine en Jan wonen in een authentiek dorp, gelegen in het rivierengebied van de Betuwe. “Ik kom hier vandaan, Jan niet, hij groeide op in een dorp op de Veluwe. Zijn ouderlijk huis is omgeven door bos en weilanden. Dat is hier, met een voor- en achtertuin, natuurlijk even anders. Maar na vier jaar heeft hij ook volledig zijn draai gevonden en zijn we nog steeds ontzettend dankbaar en gelukkig met deze woning.”

Gloednieuw interieur

Jantines vader werkt bij Meubelpark De Bongerd, dus zij zit dicht bij de bron als het om mooie interieurs gaat. “Het was heerlijk dat mijn vader ons kon begeleiden bij onze zoektocht naar een interieur waarin wij ons allebei thuis zouden voelen. En styliste Jacomine heeft ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van de accessoires. Zij zorgde voor de puntjes op de i.”

Winterse styling

Met de feestdagen voor de deur wilde Jantine haar huis een bijzonder tintje geven zonder de bekende overdaad aan versiersels. Wederom schakelde zij de hulp in van Jacomine: “Het huis van Jantine heeft een landelijke, enigszins klassieke sfeer. Zij houdt van grote accessoires, daar heb ik op voortgeborduurd. En wanneer Jantine de specifieke kerstaccessoires verwijdert, houdt ze een prachtige winterse styling over.”

Bron: WONEN Landelijke Stijl 06-2016 | Fotografie Denise Keus | Tekst Wilma Tjalsma