Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Huis met werkplaats nabij Etten-Leur

In hun vorige interieur bleef Inge maar schuiven en was het nooit naar haar zin. Tot ze de wereld van woonblogs ontdekte. Bij het zien van de sobere interieurs ging een wereld voor haar open. Een wereld die ze elke dag probeert toe te passen op hun stijlvolle huis met werkplaats.

Werkplaats inbegrepen

Dertien jaar geleden kochten Inge en haar man José een bouwkavel aan de rand van Etten-Leur. Op deze kavel kon het gezin wonen en werken combineren want er was voldoende ruimte om ook een werkplaats voor José, meubelmaker in hart en nieren, te bouwen. “Het was een kans die we met beide handen hebben aangegrepen.”

Nooit echt blij

Na de bouw die zo’n twee jaar in beslag nam, verhuisde het volledige interieur mee: een landelijke stijl met veel witte accenten. Lichte muren, witte meubelen, glazen accessoires en hier en daar een eikenhouten item. “In ons vorige huis was ik altijd aan het schuiven”, aldus Inge. “Ook hier weer, ik was nooit echt blij. Tot ik terechtkwam op de woonblog van Lia van Schaik.”

Woonbloginspiratie

Inmiddels weet onze gastvrouw alle mooie woonadressen in het land te vinden. Ze koopt regelmatig online maar rijdt net zo makkelijk vele kilometers voor een nieuw object voor haar interieur. “Schuiven doe ik niet meer, wel verander ik de accessoires. Dan ziet het er met een paar aanpassingen weer als nieuw uit. Ik doe ook nog altijd ideeën op op woonblogs. En inmiddels heb ik ook mijn eigen woonblog, waarmee ik anderen weer hoop te inspireren.”

Bron: Wonen Landelijke Stijl oktober/november 2015 | Fotografie: Anneke Gambon | Tekst: Wilma Tjalsma