Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Binnenkijker als verrassend verjaardagscadeau

Een reportage in je favoriete woonblad als verrassing voor je verjaardag? Het overkwam lezeres Patricia met haar gezellige cottagewoning in hartje Merelbeke (BE).

binnenkijken lezeres patricia

Verzot op dit huis

Al 29 jaar woont Patricia in deze gezellige cottagewoning in een rustige straat vlakbij het centrum van Merelbeke. Zo’n tien jaar geleden begon de woning opeens verschillende gebreken te vertonen: een kapotte dakgoot, rotte luiken, broos voegsel … “Ik heb even getwijfeld om het huis te verkopen. Er was zodanig veel werk aan dat ik het niet meer zag zitten. Mijn vriend Alexander heeft me toen overtuigd om het toch te houden omdat hij wist hoe verzot ik ben op dit huis.”

Voor haar zestigste verjaardag verrasten Patricia’s drie zonen haar met deze reportage in WLS. “Mijn zonen hadden me om foto’s van het huis en de tuin gevraagd. Ik dacht dat ze een fotoboek wilden maken. Wat een verrassing toen ik hoorde dat ik in WLS mocht staan! Het maakte me tweemaal fier: op mijn huis én op mijn zonen. Voor mij was dat de bevestiging dat ze hier gelukkig geweest zijn en dat ze blij zijn dat ik het huis gehouden heb.”

wonen landelijke stijl cover editie 4/2021

Lees verder in WLS

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal van Patricia en hoe haar interieur eruitziet? Ontdek het in editie 4/2021 van Wonen Landelijke Stijl!

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: fotografie Jonah Samyn | Tekst Bo Bogaert & Bert De Pau