Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Binnenkijken in een knus en leefbaar interieur

Sonja en Alex droomden van een boerderijtje op het platteland. Toen dit moeilijk te vinden bleek, kwamen zijn handigheid en haar creativiteit goed van pas: van een onooglijk huisje maakten ze hun eigen, gezellige familieplek.

binnenkijken sonja keuken

Jeugdherinneringen

Alhoewel ze ooit zwoeren niet met iemand uit eigen dorp te trouwen, zijn Sonja en Alex al sinds hun vroege schooltijd samen en wonen ze in een idyllisch Brabants oord. Tussen weilanden, landweggetjes en oude bomen staat hun knusse huis, waar ze met hun drie kinderen en hond Bruun wonen. “Hiervoor was een rijtjeshuis onze vaste stek, maar het landleven lonkte.” Een authentiek boerderijtje was wat ze voor ogen hadden, maar dit bleek financieel niet haalbaar. Totdat Alex bedacht een andere weg in te slaan en naar een klein, verwaarloosd huis te gaan kijken. Sonja: “Ik vond het te lelijk, maar het lag midden in de natuur aan de weg waar ik vroeger altijd paardreed. In de kerstvakantie besloten we met de kinderen te gaan kijken. Het voelde goed: de plek, het groen, de tuin. En het huis? Daar zouden we zelf iets gezelligs van maken.”

Wonen Landelijke Stijl 1/2022 cover

Meer zien?

Ben je benieuwd hoe gezellig Sonja en Alex hun huis precies hebben kunnen maken? Haal dan snel editie 1/2022 van Wonen Landelijke Stijl in huis!

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove | Tekst: Lotje Deinum