Dit zag je NIET in ons herfstnummer

Heel wat foto’s haalden het herfstnummer van WLS niet. Toch vonden we ze te mooi om ze voor onszelf te houden. Dit nooit eerder vertoonde beeldmateriaal bezorgt je ongetwijfeld de nodige inspiratie om deze herfst je interieur gezelliger dan ooit aan te kleden!

Zelfgebouwde veranda

Uit de reportage ‘Voorliefde voor doorleefd’: genieten van een mooie najaarsdag doen Gerrit en Sonja het liefst in hun veranda. Die bouwde Gerrit enkele jaren geleden samen met zijn broer en een vriend.

herfst lefevre interiors jachttafereel woonkamerOp jacht

Uit de reportage ‘Samensmelting van smaken’: het huis van Veronique en Guy bevat naast veel kleur ook heel wat bijzondere, sfeervolle hoekjes. Een voorbeeld is dit jachttafereel, in een hoekje van de woonkamer, geflankeerd door raamdecoratie van Brigitte Garnier.

herfst heidi eetkamerStoere stoelen

Uit de reportage ‘Gastvrij & gezellig’: de eetkamer van Heidi en Yvan, maar gezien vanuit een andere hoek. De leren stoelen geven op die manier een nog stoerdere indruk.

herfst heidi entreeDonker en verweerd

Uit de reportage ‘Gastvrij & gezellig’: Heidi en Yvan hebben geen vierkante meter van hun rijtjeshuis onbenut gelaten. Al van bij het betreden van de entree word je ondergedompeld in de donkere, verweerde sfeer waar Heidi zo dol op is.

herfst dutch home woonkamerTotaalzicht

Uit de reportage ‘Uniek én eigen’: van de woonkamer van Ella en haar gezin toonden we verschillende hoekjes in ons herfstnummer. Zo ziet diezelfde woonkamer er in één oogopslag uit.

herfst dutch home woonkamer fauteuilKleurrijke herfst

Uit de reportage ‘Uniek & eigen’: een kleurrijk najaarshoekje in het rietgedekte landhuis van Ella en haar gezin. Voor die kleur zorgt het boeket van Liesvelds Bindsters. De gecapitonneerde fauteuil is van Meubelpark De Bongerd, de kussens en plaid van DutchHome.

herfst conny haard woonkamerTijdloze charme

Uit de reportage ‘Rust door harmonie’: lezeres in de kijker Conny koos voor een nieuwbouwwoning, maar het interieur straalt een tijdloze charme uit. Dat geldt zeker voor de woonkamer, waar de haard en de op maat gemaakte wandkast een centrale rol spelen.

herfst liesbeth eetkamer keuken kastGezellig samen

Uit de reportage ‘Dromen aan de bosrand’: de keuken van Liesbeth en Hendrik zag je al in ons herfstnummer, en de eettafel ook. Maar hoe verhouden beide zich tot elkaar? Wel, zo dus.

herfst liesbeth meisje met de parel haardRuime entree

Uit de reportage ‘Dromen aan de bosrand’: het schilderij ‘Meisje met de parel’ van Johannes Vermeer zien we de laatste jaren wel vaker opduiken in binnenkijkreportages. Liesbeth en Hendrik gaven het een plekje in hun ruime entree. Op de vloer ligt Belgisch hardsteen en de wanden en plafonds zijn afgewerkt met kalkverf Fossil van Carte Colori. De schouw is meer dan honderd jaar oud. De kachel is van Jøtul. Het lampje en de pot vond Liesbeth bij verschillende webshops. De linnen gordijnstof komt van de markt, de gordijnen zijn zelf gemaakt.

Bron beeld: 1. realisatie Met Landelijk Label, fotografie Denise Keus – 2. Lefèvre Interiors, fotografie Claude Smekens – 3. & 4. realisatie ’t Hoogehuys, fotografie Anneke Gambon – 5. & 6. realisatie DutchHome, fotografie Denise Keus – 7. fotografie Anneke Gambon – 8. & 9. fotografie Denise Keus | Tekst Bert De Pau