Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Een zomers landelijk sfeertje 4x anders

Hoewel de lente nog maar pas begonnen is, doen de eerste warme dagen velen toch al verlangen naar de zomer. De nieuwe collectie van J-Line – inmiddels helaas niet meer verkrijgbaar op onze webshop – heeft alles in petto voor een zomers landelijk interieur. Wij lichten er alvast onze favoriete zomertrends uit.

1. Boho chic

Etnische invloeden, met name een op Boheemse accenten geïnspireerd sfeertje, zijn helemaal hot & trending. J-Line pakt zelfs uit met twee nieuwe sfeercollecties die hierop gebaseerd zijn: Bohemian Beach en Bohemian Pleasure. Bij de beach-collectie staat uiteraard het strand centraal: motieven van schelpen en vissen, rieten manden, beige kleuren, lantaarns … De andere serie focust zich op witte en beige tinten in combinatie met extravagante materialen en patronen.

zomers landelijk j-line marineblauw2. Traditioneel marineblauw

Niks dat meer doet denken aan de zomer en de zee dan een traditioneel maritief sfeertje. Dat is dan ook perfect wat je kunt verwachten van de collectie Blue Navy. Het klassieke marineblauw gaat hand in hand met doorleefde, natuurlijke materialen. De blauwe accessoires worden verder aangevuld met witte en beige items.

zomers landelijk j-line goud roze3. Voor een glamoureuze zondag

Mag het ietsje meer zijn? Dan vind je misschien wel je gading in de serie Sunday Glamour. Denk aan glamoureuze stoelen, vrolijke bloemen en accessoires in verschillende roze tinten.

zomers landelijk j-line aquablauw4. Kleurrijk glas

Op zonnige zomerdagen mag alles gerust wat meer kleur hebben. Zelfs in een landelijke setting. De Blue Happiness-collectie is daar een mooi voorbeeld van. Absolute blikvangers zijn het vrolijke glaswerk, met onder meer vazen, theelichthouders en glazen. Die worden verder aangevuld met kussens, placemats en andere accessoires in aansluitende kleuren.

De zomercollectie van J-Line is helaas niet meer verkrijgbaar via onze landelijke webshop.

Bron beeld: J-Line | Tekst Bert De Pau