Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Vier kerst met onze eigen decolijn!

Deze collectie is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Een tijdje terug lanceerden we vol trots onze eigen decolijn: WONEN Landelijke Stijl by J-line. De collectie werd bij de dealers zodanig goed onthaald dat we besloten om de serie regelmatig aan te vullen. Zo hebben we een aantal stijlvolle kerstaccessoires aan het gamma toegevoegd. Kijk gerust even mee!

Serene kerstsfeer

Bij het bepalen van onze kerstaccessoires vonden we het belangrijk dat alles mooi in een landelijk interieur zou passen. Geen schreeuwerige kitsch dus, maar serene vormen en kleuren. Dat uit zich bijvoorbeeld in een slinger van imitatie-eucalyptus en bijzondere kerstballen. Wat de kerstcollectie van onze decolijn extra mooi maakt, is dat deze mooi harmonieert met de bestaande collectie. De kussens, de rieten mand, de windlichten, de bruine en muisgrijze plaid en het schildersdoek lijken zich hier helemaal thuis te voelen. Liefhebbers kunnen er ook nog onze kerstkrans van bamboetakjes aan toevoegen.

decolijn kerst j-line ballenBolle ballen

Uiteraard is een kerst niet compleet zonder kerstballen. In onze decolijn vind je verschillende exemplaren. Grote, transparante, glazen ballen met spikkels, stoere kerstballen met groen en gouden reliëf en matte kerstballen in antiek bruin. Ook onze koperkleurige namaak-Allium kun je als kerstornament gebruiken. Mooi in de kerstboom of op een decoratieve schaal.

decolijn kerst j-line tafelFeestelijke tafel

Het hoogtepunt van elk kerstfeest: het feestmaal. En het liefst van al aan een stijlvol gedekte tafel. Met onze linnen servetten in koperkleurige servetringen, een tafelslinger met dennenappels en elegante fazantenveren krijgt je tafel meteen een feestelijke touch bij. Voeg daar dan nog wat mooie glazen, een stijlvolle karaf en sober servies aan toe en je bent helemaal klaar om je voeten onder tafel te schuiven!

Bestellen?

Deze collectie is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove, Stefanie De Neve & Marie Houttequiet | Tekst Bert De Pau