Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

De top 10 leukste zitmeubels

Goedgekeurd door de redactie van WONEN Landelijke Stijl: de 10 mooiste zitmeubels. Zin om je woonkamer opnieuw in te richten? Kies dan voor een van deze gezellige pareltjes. Van prachtige loungebank tot charmant krukje.

fauteuil kotterwonen oldenzaal hout

De favoriete zitmeubels van:

1. Assistent Marketing Manager Nadia Van Campenhout: “Heerlijk toch, zo’n ruime en knusse zitbank met loungegedeelte!”

2. Art Director Heidi Theunis: “Je kan nooit genoeg krukjes in huis hebben. Heel handig om bij te schuiven als je gasten over de vloer krijgt.”

3. Styliste en fotografe Dorien Ceulemans: “Een mooi accessoire en tegelijkertijd handig om op te zitten. Ook leuk voor de kindjes!”

4. Marketing Manager Sandra Van Geeteruyen: “Deze fauteuil heeft een tijdloze uitstraling en past daardoor in vrijwel elk interieur

5. Styliste en fotografe Stefanie De Neve: “Deze hocker maakt een zithoek helemaal af.”

6. Vormgever Stoffel Beyens: “Een houten bank in de hal is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een mooie aankleding van je ruimte.”

7. Hoofdredactrice Leen Verstraelen van Stijlvol Wonen: “Deze bank is mijn favoriet dankzij de pure lijnen en de warme kleur.”

8. Styliste en fotografe Sarah Van Hove: “De sobere lijnen en tinten van deze bank trokken mij meteen aan.”

9. Hoofdredactrice Tinneke Vos: “Deze bank is lekker ruim en comfortabel en bovendien heeft het een zeer stijlvolle look. Helemaal mijn ding!”

10. Redacteur Bert De Pau: “Een tikkeltje klassiek dankzij de Chesterfield-look en toch heel eigentijds en mannelijk. Past perfect in mijn interieur!”

zitmeubel zetel

Foto: Kötter Wonen Oldenzaal