Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Sfeervol genieten na zonsondergang

Genieten in de tuin: het zit er weer aan te komen. De dagen worden immers langer en de natuur komt weer volop tot leven. Wanneer de zon ’s avonds onder de horizon verdwijnt, hoeft het plezier overigens niet op te houden. Met wat sfeervolle buitenverlichting, een warme buitenhaard en comfortabele meubels blijft het urenlang genieten!

Decoratieve lantaarn

Niks sfeervoller dan kaarslicht. Kaarsen dompelen je interieur meteen onder in extra gezelligheid. Ook buiten op het terras kun je extra aangenaam genieten bij kaarslicht. Zeker wanneer die kaarsen branden in een fraai windlicht, zoals deze rotan lantaarn van Riverdale. Zelfs zonder brandende kaarsen oogt de lantaarn decoratief op je buitentafel.

buiten genieten dennenappel windlicht esschert designSfeer in drievoud

Liever niet één groot windlicht, maar verschillende kleine sfeermakers? Dan valt deze set van 3 lantaarns van Esschert Design ongetwijfeld in de smaak. Door hun dennenappelvorm en hun bruine kleur passen ze perfect in een natuurlijk, landelijk decor. De openingen zorgen voor een mooi, zacht licht.

buiten genieten vuurschaal ib laursenGenieten van vuur

Wil je naast sfeervol licht ook wat extra warmte om de koelere avonden tegen te gaan? Dan is een vuurschaal een absolute aanrader. Deze ijzeren schaal van Ib Laursen bijvoorbeeld. Dankzij het compacte formaat (66 x 32 cm) kun je de vuurschaal gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je op elke plek in je tuin of op je terras van de vurige vlammen genieten.

buiten genieten vuurkorf barbecookVuurkorf of barbecue?

Als liefhebber van vlammen kun je uiteraard ook opteren voor een stevige vuurkorf. Met het vierkante model Classiq Squadra van Barbecook kies je alvast voor duurzame kwaliteit. Het gelakte staal is immers bestand tegen temperaturen tot 800 °C. Met behulp van een rooster of gietijzeren pot kun je de vuurkorf bovendien ook gebruiken als barbecue.

buiten genieten stoel rivieramaisonComfortabel genieten

De juiste verlichting, een buitenhaard of kaarsen: het kan allemaal helpen om de sfeer ’s avonds te verhogen. Echt genieten wordt het echter pas als je dat vanuit comfortabele meubels kunt doen. De stoel Dune Deck Cafe van Rivièra Maison is daar een voorbeeld van. De armleuning en de witte kussenzitting maken de stoel lekker comfortabel.

Tekst Bert De Pau