Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Klaar voor een stijlvol tuinfeest

Bij het Deense Ib Laursen houden ze duidelijk van een tuinfeest. Dat bewijst de nieuwe collectie die sinds kort aan onze webshop is toegevoegd. Wij maakten zelf een selectie van onze favorieten, aangevuld met enkele inspirerende tips. Zo ben je vanaf de eerste warme dag klaar voor een stijlvol feest in de tuin!

Comfortabel welkom

Wanneer je gasten voor een tuinfeest ontvangt, wil je uiteraard dat ze zich onmiddellijk thuis voelen. En dus zorg je er maar beter voor dat ze zich comfortabel kunnen neervlijen. Dat kan bijvoorbeeld in deze rattan stoel. De sierlijke stoel sluit perfect aan bij een landelijke of brocante woonstijl. De kussens met hoezen in verschillende kleuren maken het extra mooi en aangenaam zitten.

tuinfeest ib laursen blauwe kopjesVrolijk gedekt

Eenmaal je gasten neerzitten, is dat maar beter aan een mooi gedekte tafel. Een kleurrijk servies zorgt meteen voor extra zon op je tuintafel en geeft je gerechten een extra zomerse look. Deze blauwe mokken en kommen met bloemmotieven passen alvast perfect in dat plaatje!

tuinfeest ib laursen limonadetap houtLekker verfrissend

Een tuinfeest is niet compleet zonder wat verfrissende drankjes erbij. Leg je gasten in de watten met een zelfgemaakte limonade of ijsthee. Of, om het nog gezelliger te maken, een zomerse cocktail. Serveer dit vervolgens in een mooie limonadetap zodat iedereen zich naar hartenlust kan laven.

tuinfeest ib laursen mand metaal grijsGezellig groen

Planten en kruiden zorgen sowieso voor leven in je tuin en op je terras. In plaats van deze gewoon standaard in een bloempot te plaatsen, kun je ook kiezen voor een doorzichtige, metalen draagmand. Geef ze een mooi plekje op een bijzettafel of hang ze op aan een schutting voor een extra speelse toets.

tuinfeest ib laursen lantaarn waxinelichthouder metaal zwartSfeer na zonsondergang

Loopt je tuinfeest uit tot lang na middernacht? Dan hoeft de sfeer in tegenstelling tot de zon niet onder de horizon te zakken. Met enkele sfeervolle lantaarns of waxinelichthouders creëer je ’s avonds instant sfeer. Zo kun je het tot in de vroege uurtjes gezellig maken!

Bron beeld: Ib Laursen | Tekst Bert De Pau