Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Bezoek WLS op de vt wonen&design beurs 2018!

Van 2 tot en met 7 oktober is het weer zover. Dan staat WLS voor het vierde jaar op rij met een groots inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Dit jaar zorgen we voor een prachtig, Engels landhuis waar je ongedwongen kunt genieten van tal van activiteiten en waar interieurspecialisten je met veel plezier te woord staan. Een overzicht!

Châteausfeer

Een Engels landhuis of een Franse château is de inspiratiebron voor ons nieuwe inspiratiehuis. Om onze ideeën in werkelijkheid om te zetten, kunnen we naar goede gewoonte rekenen op het team van Woonwinkel De Potstal. Met hun meubels en accessoires zetten zij de juiste toon. Samen met ons kozen zij ook de juiste verfkleuren van Pure & Original op de wanden en bijzondere verlichting van Frezoli Lighting by Tierlantijn. De Opkamer zorgt dan weer voor bijpassende vloeren en een prachtige kasteelhaard. De elegante sierlijsten en plinten van Orac zetten de kroon op het werk.

vt wonen&design beurs keuken tinelloEigentijds klassiek

Klassiek maar in een eigentijds jasje, zo kun je de keuken van ons inpsiratiehuis omschrijven. Dankzij Tinello Keuken & Interieur is de op maat gemaakte woonkeuken opnieuw een echt pareltje. Naast de prachtige materialen is het zwarte AGA-fornuis (geleverd door DeNardi) een van de absolute blikvangers. We vergaten echter ook de kleinste details niet, zoals de charmante greepjes van Dauby.

vt wonen&design beurs wintertuin exclusive steelBinnen of buiten?

Een ruimte waar we eveneens trots op zijn, is de wintertuin. Exclusive Steel zorgt voor een adembenemende constructie in staal. Om van deze ruimte een échte wintertuin te maken, voel je hier duidelijk de connectie tussen binnen en buiten. Enkele originele eyecatchers versterken dat effect nog, zoals de tropsiche planten van Huiting & Zn. in plantenbakken van Il Cupido, een nostalgische kachel van Harrie van Gennip en het botanische behang van Arte.

vt wonen&design beurs kunstwerk eva claessensBijzondere blikvangers

In ons inspiratiehuis lieten we geen vierkante centimeter onbenut. Zo toveren we een compacte doorgangsruimte om tot een volwaardige keramiekkamer. En van de entree van het huis maken we een heuse mudroom, met als blikvangers onder meer een deur en radiator van ’t Achterhuis. Over bijzondere blikvangers gesproken: sta zeker ook even stil bij het prachtige schilderij van Eva Claessens in onze woonkamer.

vt wonen&design beurs floorabellaAlle zintuigen

WLS staat voor verrassend, veelzijdig en vol leven. Daarom zorgen we voor wat extra leven in de brouwerij bovenop de prachtige materialen en meubels. Zo maken Floor van Floorabella en Saskia van DeNardi in onze keuken enkele heerlijke hapjes klaar in prachtige kookpotten van Staub (via Demeyere) en kun je in de wintertuin terecht voor groendemo’s van Angelina van Oort van Style Rustique. In de woonkamer kun je dan weer genieten van prachtige pianomuziek van Bart Boogaard Pianoservices. We organiseren tevens enkele wedstrijden waarmee je leuke prijzen kunt winnen. En tot slot kun je met al je interieurvragen terecht bij een van de talrijke experts die in ons inspiratiehuis rondwandelen.

Praktisch

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam. Ons inspiratiehuis vind je in hal 11, stand 11-048.
De beurs is dagelijks open van 10 tot 18 uur, op donderdag en vrijdag zelfs tot 21 uur.
Tickets vind je hier.

Bron beeld: 1. De Opkamer – 2. realisatie Tinello Keuken & Interieur, fotografie Marjon Hoogervorst – 3. Exclusive Steel – 4. Eva Claessens – 5. Floorabella | Tekst Bert De Pau