Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2019 – Bijzondere mix voor een warme leefkeuken

Het leidt geen twijfel dat de leefkeuken de drukst bezochte ruimte van ons inspiratiehuis zal worden op de vt wonen&design beurs. Het wordt een uniek exemplaar met een bijzondere mix van materialen.

houten keuken kral

Unieke combinatie

Een keuken als dertien uit een dozijn, dat wilden we absoluut niet in ons inspiratiehuis. Daarom hebben we samen met het team van Kral Keukens & Interieurs resoluut gekozen voor een unieke combinatie van materialen. Warm eikenhout voert de boventoon, maar dat wordt op een elegante manier gecombineerd met beton en hardsteen.

eikenhouten keuken kral

Details op maat

De leefkeuken is een staaltje puur vakwerk en maatwerk. Naar het verouderde eikenhout kun je blijven staren. Bovendien is de keuken voorzien van tal van details die het geheel àf maken, zoals de charmante greepjes van Dauby, het stoere Falcon-fornuis en het streelzachte keuken- en tafellinnen van Libeco Home.

Keukenadvies

Wil je tijdens je bezoek aan ons inspiratiehuis meer info over onze keuken? Of zoek je keukenadvies op maat? Met al je vragen kun je dagelijks van 10u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u terecht bij de aanwezige specialisten van Kral Keukens & Interieurs.

Praktisch

De vt wonen&design beurs vindt plaats van 1 tot en met 6 oktober in de Rai Amsterdam. Tickets kun je hier bestellen.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis, dat je vindt op stand 11-118? Klik dan hier voor alle info.