Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Klassieke keuken met eigentijds jasje

De woonkeuken is het kloppend hart van ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Hier wordt heerlijk gekookt, gezellig bijgebabbeld of gewoon genoten van de prachtige materialen.

Hedendaags klassiek

Onder het motto ‘Never change a winning team’ is Tinello Keuken & Interieur al voor het derde jaar op rij onze partner voor het ontwerpen en bouwen van de leefkeuken in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Bij Tinello vinden we steevast authentieke, persoonlijke ontwerpen en natuurlijke materialen. Die combinatie is tevens van toepassing in onze woonkeuken. Dit keer gingen we voor een klassieke keuken met een hedendaags jasje. Denk hierbij aan de Amerikaanse shaker style, die perfect past in ons châteausfeertje.

Gematteerd werkblad

Dé absolute blikvanger in onze keuken? Dat is een moeilijke vraag. Sommigen zullen vooral verliefd worden op de elegante, met de hand gelakte deurpanelen, anderen zullen misschien meer oog hebben voor het werkblad van zijdezacht gematteerd marmer, het prachtige AGA-fornuis dat DeNardi geleverd heeft of de ambachtelijke greepjes van Dauby. Feit is dat alle elementen perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals het in een volwaardige woonkeuken hoort. Bovendien telt de keuken tal van fijne details die een chique keuken definiëren.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: 1. realisatie Tinello Keuken & Interieur, fotografie Marjon Hoogervorst – 2. Tinello Keuken & Interieur | Tekst Bert De Pau