Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Stap live binnen bij WONEN Landelijke Stijl!

Het inspiratiehuis waarmee we van 27 september tot en met 2 oktober aanwezig zijn op de vt wonen & design beurs, oogt op zich al mooi. Daarnaast valt er hier tijdens de beurs ook heel wat activiteit te beleven, wat een bezoekje aan ons huis nóg meer de moeite waard maakt. Een overzicht van het programma.

Kleur- en stylingadvies

Dat ons inspiratiehuis er zo gezellig uitziet, is onder meer de verdienste van de meubelen en decoraties die Cathelijne Vaarkamp en de rest van haar team van Woonwinkel De Potstal voorzien hebben. Wil je zelf ook zo’n sfeer bij je thuis creëren? Cathelijne is elke dag aanwezig voor kleur- en stylingadvies. Op weekdagen kun je bij haar terecht van 10u tot 11u en van 15u tot 17u30, tijdens het weekend van 10u tot 12u en van 14 tot 16u.

wonen-landelijke-stijl-beurs-workshop-frieda-dorresteijnCreatieve workshops

Wil je graag zelf aan de slag gaan in je interieur, maar mis je nog wat inspiratie? Kom dan van dinsdag tot en met vrijdag zeker eens een kijkje nemen tijdens de workshops en demo’s van Frieda Dorresteijn. Tussen 12u en 12u45 geeft ze telkens een demo ‘Schilderij in betonlook’, van 13u tot 13u45 en van 14u tot 14u45 kun je zelf deelnemen aan de workshop ‘Tijmkrans maken’. Let op: inschrijven verplicht, telkens 15 minuten op voorhand op onze stand. Er kunnen maximaal acht personen deelnemen per workshop.

"wonenKoken en proeven

Het zal ongetwijfeld overheerlijk ruiken in de keuken van ons inspiratiehuis. Daar geven Anita van Kraaij en Marius van Kuppeveld van Onder de Kersenboom immers het beste van zichzelf. Je kunt elke dag proeven van de lekkere hapjes die ze klaargemaakt hebben en van donderdag tot en met zondag kun je hier ook aanschuiven voor de kookdemo’s van Marius.

wonen landelijke stijl beurs wedstrijd win vippakketWin VIP-pakketten

Als je ons inspiratiehuis op de beurs bezoekt, keer je misschien niet met lege handen naar huis. Elke dag geven we immers een waardevol VIP-pakket weg. Wat moet je hiervoor doen? Schrijf je via de formulieren op onze stand gratis in voor onze nieuwsbrief. Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? Geen nood, dan kun je ook gewoon deelnemen zonder dat je de nieuwsbrief voortaan dubbel zult ontvangen.

wonen landelijke stijl beurs fotowedstrijd theeInteractieve fotowedstrijd

We zijn erg benieuwd wat jullie favoriete plekje in ons inspiratiehuis is. Maak er een foto van en deel deze met de hashtags #wonenlandelijkestijl en #winmetwls op Facebook en/of Instagram. Wees ook creatief, want na afloop van de beurs belonen we de leukste post met een VIP-pakket!

wonen landelijke stijl beurs cover tijdschrift BEOntdek onze beursspecial

Heb je vragen over de leefkeuken in ons inspiratiehuis? Ben je benieuwd naar het verhaal achter de prachtige sierschouw in onze zitkamer? Of wil je meer te weten komen over het WONEN Landelijke Stijl-bed? Je komt het allemaal te weten in een 50 pagina’s dikke speciale uitgave van WONEN Landelijke Stijl die je gratis op onze stand vindt.

wonen landelijke stijl beurs meet & greet tinneke vosOntmoet de redactie

Altijd al willen weten wie de gezichten zijn achter je favoriete woonblad? Dan is de vt wonen & design beurs een uitgelezen kans. Hoofdredactrice Tinneke Vos is zelf van de partij op dinsdag, zaterdag en zondag, maar ook al de andere dagen tref je hier enthousiaste collega’s aan die het hele jaar door hun hart en ziel in WONEN Landelijke Stijl leggen.

wonen landelijke stijl beurs boek verftechniekenExclusieve kortingen

Mis je nog bepaalde boeken uit ons gamma? Of wil je je abonneren op WONEN Landelijke Stijl, zodat je niet telkens in de winkel op zoek moet gaan? Kom dan zeker eens langs op stand 11-018, want daar pakken we uit met enkele exclusieve kortingen.

— PRAKTISCHE INFO —

De vt wonen & design beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam van dinsdag 27 september 2016 tot en met zondag 2 oktober 2016. Alle praktische info over de beurs en online ticketverkoop vind je hier.