Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs 2018: Op zoek naar een chique kasteelsfeer

Een Engels landhuis of een Franse château. Dat betekent: weelderige ruimtes met hier en daar een vrouwelijk tintje. De ideale insteek voor ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Samen met het team van Woonwinkel De Potstal gingen we aan de slag!

Warm en persoonlijk

Ook dit jaar vroegen we opnieuw aan Woonwinkel De Potstal uit Valburg om samen met ons het WLS-huis in te richten. Hun persoonlijke en warme manier van werken sluit namelijk perfect aan bij het sfeertje dat we wilden neerzetten. Bovendien trekt het team van De Potstal regelmatig naar Frankrijk of Engeland om op jacht te gaan naar unieke en antieke meubels en accessoires. Die zijn vaak afkomstig uit oude kastelen of landhuizen, dus we konden ons geen betere partner voorstellen voor de aankleding.

De juiste objecten

Styliste Cathelijne Vaarkamp ging samen met haar team meteen aan de slag met moodboards per ruimte, om vervolgens de juiste meubels en kleuren uit te zoeken en deze te combineren met passende accessoires. Een stijlvolle bank, elegante stoelen, een prachtig daybed, oude tafels … Het zijn slechts enkele van de items die hun weg vonden naar ons WLS-huis. Ook de nodige boeken en kunstwerken kregen hun plekje toegekend, wat resulteerde in een bijzondere, verrassende sfeer.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: Woonwinkel De Potstal | Tekst Bert De Pau & Tinneke Vos