Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Romantisch genieten

Het is een plek waar je tot rust komt. De en-suite badkamer in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs is dankzij een luxueuze aankleding een streling voor het oog. Een sprookjesachtig decor om zalig te baden.

Baden in luxe

Het bad Copper II van Windsor&Co. is een lust voor het oog. Het vrijstaande bad op sokkel dat met de hand werd gemaakt, valt meteen op en maakt van de badkamer geen alledaagse ruimte. “Het ligbad werd ambachtelijk geklopt uit een grote koperen plaat die oorspronkelijk uit één stuk bestond. Vervolgens kreeg het een speciale, beschermende coating”, aldus Lammert van der Vegt van Windsor Bathrooms. Omdat het aan de binnen- en de buitenkant vervaardigd werd uit koper, maakt het authentieke kraanwerk het totaalplaatje af.

Heerlijk warm

Windsor Bathrooms heeft een eigen atelier waar alle badkamermeubels ter plekke worden geproduceerd door specialisten. “De badkuip is dan ook heel uniek. Je zal dit niet zomaar overal tegenkomen. Als je een origineel stuk in je badkamer verkiest, neem je een koperen bad.” Behalve dat het mooi oogt, is het koper bovendien een uiterst duurzaam en antibacterieel materiaal. Bovendien zal het koper de warmte van je badwater langer vasthouden dan andere materialen. In dit pronkstuk kun je snel een douche nemen, maar ook volledig tot rust komen wanneer je letterlijk baadt in luxe.

 

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Windsor Bathrooms | Tekst Anke Sengier