Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Luchtige slaapplek voor een ontspannen vakantiegevoel

Samen met WONEN Landelijke Stijl ontwikkelde Velda een poos geleden een bijzonder bed dat inmiddels al heel wat landelijke slaapkamers siert. In primeur kan je de fonkelnieuwe kleur dit jaar bewonderen op de vt wonen&design beurs.

Perfecte symbiose

Hoewel het WONEN Landelijke Stijl-bed vorig jaar pas voor het eerst op de vt wonen&design beurs te zien was, bewees het zijn succes inmiddels al ruimschoots. Geholpen door de lezers van ons blad ontwikkelden we samen met Velda een slaapplek die niet enkel mooi oogt. Velda, dat al sinds 1954 vlijtig blijft streven naar eersteklas bedden, laat je hierin ongetwijfeld slapen als een roos. De inspirerende samenwerking leidde tot het geknipte bed voor elk tijdloos interieur.

Onbekommerd wegdromen

Speciaal voor de beurs besloten we een nieuwe versie van het Wonen Landelijke Stijl-bed te ontwikkelen. “De boxspring is uit voortreffelijke materialen vervaardigd en bekleed met een taupe stof met linnenlook”, vertelt Bart Lambrecks van Velda. Het bed mocht de ruimte niet te sterk overheersen. Voorzien van glooiende Julienne-pootjes past het mooi in de stijlvolle slaapkamer. Het smaakvolle hoofdbord Cyriel, voorzien van een platte bies, zorgt voor een mooi  en sierlijk geheel.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Velda, fotografie Sarah Van Hove, Jole Lemmens en Marie Houttequiet | Tekst Anke Sengier