Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Outdoorgedeelte om bij weg te dromen

Tophoveniers ontfermde zich samen met de stylisten van WONEN Landelijke Stijl over het outdoorgedeelte van ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Samen slaagden ze erin om een charmante binnentuin te ontwerpen met een landelijke uitstraling.

Buitengevoel naar binnen

Het buitengedeelte werd een klein paradijs waarin de landelijke stijl duidelijk weerspiegeld wordt. Dankzij een nauwgezette keuze voor duurzame beplanting brengt Tophoveniers het buitengevoel naar binnen. Want met een goede basis hoef je tussentijds nog nauwelijks wat aan te passen. Zo ontstond er een spraakmakend tuinontwerp dat een gevoel van geborgenheid uitstraalt. Negen ervaren hoveniers, gevestigd doorheen Nederland, mogen zichzelf Tophovenier noemen. Omdat ze samen garant staan voor stijl, klasse en vakwerk is het een keurmerk om trots op te zijn.

Vertaalde dromen

Dankzij oog voor de kleinste details levert Tophoveniers maatwerk op niveau. Los van het traditionele denken, creëren ze verantwoorde en exclusieve ontwerpen. Zo zorgen de tuinen voor een instant gevoel van luxe. Prachtige planten kringen langs het eikenhouten bijgebouw in de hoogte en zorgen voor natuurlijke schutting tegen felle zonnestralen. Sfeervolle potplanten zorgen voor kleur en dankzij originele plantenbakken krijgt de binnentuin een authentieke uitstraling.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Tophoveniers | Tekst Anke Sengier