Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Verlichting als absolute blikvanger

Verlichting is een onontbeerlijke sfeermaker van iedere ruimte. TierlanTijn Lighting selecteerde samen met Woonwinkel De Potstal verlichtingselementen die naast fraai ook functioneel zijn. Zo komt er een echte blikvanger in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs.

Perfect passend

Het is geen evidentie om steeds de juiste verlichting te kiezen voor elke ruimte. Een ogenschijnlijk detail dat in veel gevallen allesbepalend werkt. “Onze armaturen stralen volop sfeer en warmte uit, maar zijn tegelijk praktisch”, aldus Michel Gelissen van TierlanTijn Lighting. Als verlichting in de keuken is de Tray uit TierlanTijns hanglampencollectie een echte eyecatcher. De lamp heeft standaard een lengte van 140 centimeter en telt drie spots. Om mooi te passen in het geheel, werd de hanglamp op maat van het spoeleiland verlengd tot twee meter en voorzien van een extra lichtpunt.

Bijzondere blikvanger

De mat zwarte lamp, voorzien van een donkereiken rand, zorgt voor een optimale lichtkwaliteit dankzij de geïntegreerde halogeenspots. Maar als je dat verkiest, kun je ook steeds voor ledverlichting opteren. Wanneer je in de keuken aan het werk bent, geniet je zo steeds van helder licht. Ook het model van de lamp, waarbij gewerkt werd met een combinatie van eikenhout en staal, is niet alleen knap maar ook handig. Want naast het feit dat ze verstelbaar is in hoogte, zorgt ze ook voor extra opbergruimte. “Dankzij de zwevende hangplank krijgen je favoriete kookboeken, kruiden en kookgerei een speciaal plekje in je keuken”, vertelt Michel.

 

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: TierlanTijn Lighting | Tekst Anke Sengier