Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Tijdloze schoonheid in harmonie met de natuur

Omdat ons landelijk vakantiehuis op de vt wonen&design beurs niet compleet zou zijn zonder een sfeervol buitengedeelte, ontwierpen Rasenberg en Exclusive Steel samen een prachtig tuinpaviljoen. Hier kun je altijd zorgeloos genieten, weer of geen weer.

Stijlvol staal

Het chique bijgebouw is het resultaat van de samenwerking tussen Exclusive Steel en Rasenberg, die gespecialiseerd zijn in exclusieve tuinpaviljoens en eiken gebouwen. “De combinatie van natuurlijke eikenhouten balken en smeedijzer zorgt voor een optische versterking van het geheel”, vertelt Leo Rasenberg van Rasenberg en Exclusive Steel. Net zoals het eikenhout en de natuursteen, is staal een natuurlijk materiaal dat met een grote nauwkeurigheid afgewerkt kan worden naar wens. Slanke stalen deuren met stijlvolle kozijnen, afkomstig van Exclusive Steel, geven het bijgebouw extra cachet. Dankzij het elegante ontwerp, geniet je van een optimale lichtinval.

Nostalgisch vertoeven

Het bijgebouw werd ontworpen met respect voor het verleden. Om een luxueus eindresultaat te verkrijgen, wordt alles minutieus afgewerkt door ambachtslui. Omdat onbehandeld eikenhout vergrijst bij veroudering, krijgt het tuinpaviljoen een natuurlijk, zilvergrijs patina. Ook de natuurstenen sokkels onder de staanders van het bijgebouw passen naadloos in het geheel. “Hoewel het paviljoen niet overkapt is, kan je thuis altijd de keuze maken voor een rieten dak, een overkapping in authentieke leien of oude dakpannen als beschutting voor de zon. Daarnaast geniet je steeds heerlijk uit de wind dankzij de uitbreiding in staal gecombineerd met glas van Exclusive Steel”, vertelt Leo. Zo kun je, wat voor weer het ook is, dagelijks relaxen in je luxueuze tuinpaviljoen.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: 1. realisatie Rasenberg, fotografie en styling Marie Houttequiet en Sarah Van Hove – 2. Exclusive Steel | Tekst Anke Sengier