Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Verf die het verleden doet herleven

De verf die je kiest, is allesbepalend. Dat weet ook Sabine Markgraaf, eigenares van Painting The Past. Je denkt hierbij best ook niet alleen aan de look die je wil creëren, maar ook aan de onderhoudsvriendelijkheid. In ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs worden verschillende kleuren op een verrassende, stijlvolle manier met elkaar gecombineerd.

Mooi mat

Volgens authentieke verfrecepten werkt Painting The Past met minerale pigmenten en zorgt een superieure samenstelling voor een goed dekkend en afwasbaar resultaat. “Dankzij het hoge percentage krijt dat aan de verven werd toegevoegd, krijgt deze bij het drogen een poederige afwerking. Het geeft de ruimte een nostalgische, serene uitstraling”, aldus Sabine. Wil je toch liever een stoerder resultaat, dan is er nu ook de Rustic@ verf. De verf is mat en lijkt wel uit minerale kalk te bestaan. Ze is daarentegen niet zo gevoelig en kent een hoog gebruiksgemak dankzij vlekbestendige eigenschappen. Breng Rustic@ aan met een kwast en krijg een prachtig, rustiek geheel.

Functioneel geheel

Sommige verven ogen vaak prachtig, maar blijken later moeilijk overschilderbaar of hebben verschillende extra beschermingslagen nodig om ervoor te zorgen dat vette kinderhandjes geen blijvende sporen nalaten. Neen, ons vakantiehuis moest een huis worden om in te leven. “Als mensen je muur meteen opmerken, is het niet goed”, legt Sabine uit.  In een evenwichtige ruimte spelen de muren geen hoofdrol. Ze dragen bij aan de algemene sfeer. Zo straalt de tint Eucalyptus, die gekozen werd in de eetkamer, rust uit en zorgt ze samen met de accessoires, meubels en vloeren voor een perfect geheel. Laat je inspireren in ons huis door de prachtige kleuren van Painting the Past die Woonwinkel De Potstal selecteerde.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Painting the Past | Tekst Anke Sengier