Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Maak van je feestdis een pareltje

Voor je het weet, staan de feestdagen weer voor de deur. Zoek je nog inspiratie voor een landelijke feesttafel? Die vind je tijdens de vt wonen&design beurs in ons inspiratiehuis. Stylistes Marie Masureel en Angelina van Oort geven je tal van inspirerende tips.

Less is more

Als interieurstyliste houdt Marie Masureel het graag eenvoudig. Overtuigd van het principe ‘less is more’ geeft ze je feesttafel in no-time een prachtige, landelijke uitstraling. Ook Angelina van Oort weet waarover ze het heeft wanneer ze je eraan herinnert wat je zeker niet mag vergeten bij het dekken van je tafel. Zo tonen de stylistes je enkele simpele tips die alles meteen mooi maken. Kies liever voor enkele leuke borden en durf ook af te stappen van het vertrouwde witte servies. Ga eens voor een kleurtje wanneer je een nieuw bestekset uitkiest, want ook een zwart of gouden accent kan leuk zijn. Ga ten slotte op zoek naar rust en selecteer een tweetal accentkleuren. Zo oogt je tafeldecoratie meteen prachtig in een hedendaags, landelijk interieur.

MARIE MASUREEL
Waar? De oranjerie van ons inspiratiehuis
Wanneer? Dinsdag en woensdag, telkens om 11u en om 14u
Meer info? mariemasureel.be

ANGELINA VAN OORT
Waar? De oranjerie van ons inspiratiehuis
Wanneer? Van donderdag t.e.m. zondag, telkens om 11u en om 14u
Meer info? style-rustique.nl

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: De Opkamer, fotografie Bieke Claessens | Tekst Anke Sengier