Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Zinnenprikkelende geuren

Als je tijdens de vt wonen&design beurs in ons inspiratiehuis rondloopt, is de kans groot dat je geprikkeld wordt door de heerlijke geuren. Die komen uit onze keuken, waar Floor van Floorabella allerlei lekkers tevoorschijn tovert.

Culinaire liefde

Het liefst staat Floor van Dinteren, oprichtster van Floorabella, in de keuken. Daarnaast geniet ze ervan om wijn- en kaasproeverijen, broodbakworkshops en allerlei buffetten op prachtige locaties te organiseren. Haar hartstochtelijke liefde voor heerlijke gerechten uit ze als styliste en fotografe in de keuken of als receptontwikkelaar op zoek naar inspiratie in Frankrijk. Voor de gerechten die ze op de beurs voor ons klaarmaakt, blijft ze trouw aan de natuur en elk jaargetijde. Zo tovert Floor in een handomdraai verschillende smakelijke gerechten op ons bord. Geniet thuis ook van haar heerlijke brood en koop broodmixzakjes op onze beursstand. Als afsluiter trakteert ze je ’s middags op een kleine wijnproeverij van de Spaanse wijn Luces van Viñas del Vero. Alle lekkernijen staan beschreven in haar nieuwe kookboek ‘Aan tafel’.

Waar? De keuken van ons inspiratiehuis
Wanneer? Donderdag, zaterdag en zondag doorlopend; vrijdag na de middag
Meer info? floorabella.com

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Brond beeld: Floorabella | Tekst Anke Sengier