Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Voor liefhebbers van geschiedenis

Authentieke vloeren en schouwen vormen steevast een meerwaarde in een landelijk interieur. Weet je niet goed hoe je de juiste materialen, vormen en groottes kiest? De experts van ’t Achterhuis geven je graag advies in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs.

Veelzijdig en origineel

Van heinde en verre brengen liefhebbers van bouwmaterialen met geschiedenis een bezoek aan ’t Achterhuis. “Naast klanten uit heel Nederland reizen er liefhebbers soms speciaal vanuit Nieuw-Zeeland, Taiwan of Australië naar ons toe”, vertelt Frank van Alebeek. Dat hun collectie veelzijdig en origineel is, staat dan ook helemaal buiten kijf. Zelf geven de experts aan dat je de zoektocht naar historische bouwmaterialen best ruim op tijd start. Zo koop je alles bij voorkeur op een betrouwbare plek waar je advies en hulp krijgt van vaklui. Zorg ook dat je steeds kiest voor aannemers met affiniteit voor historische materialen.

Waar? De woonkamer van ons inspiratiehuis
Wanneer? Iedere beursdag, van 12u tot 17u
Meer info? achterhuis.nl

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: ’t Achterhuis | Tekst Anke Sengier