Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdb2018: Elektrisch koken met klasse

Met het Engelse landhuis in ons achterhoofd was het voor ons meteen duidelijk: we moesten en zouden een AGA-fornuis in de keuken van ons inspiratiehuis integreren. En dit jaar is dat ook daadwerkelijk het geval!

Fier fornuis

Dankzij DeNardi, de exclusieve importeur van AGA in Nederland, pronkt er een prachtexemplaar in onze woonkeuken. Na lang beraadslagen viel onze keuze op een elektrische AGA Total Control. Dat heeft het authentieke uiterlijk van een AGA-cooker en is volledig uitgevoerd in geëmailleerd gietijzer, maar is uitgerust met de modernste technologie die je in een keuken anno 2018 verwacht.

Kookdemo’s

De AGA Total Control is sowieso al een lust voor het oog, maar eenmaal je ermee aan de slag gaat, worden ook je andere zintuigen aangesproken. Om de vele mogelijkheden van dit fornuis te tonen, komen professionals van DeNardi zelf langs in ons huis. Tijdens inspirerende kookdemo’s bereiden ze tevens enkele heerlijke gerechten!

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: AGA by DeNardi | Tekst Bert De Pau