Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Wonen Landelijke Stijl presenteert: Buitenwonen Landelijke Stijl

Omdat de landelijke stijl een echte levensstijl is waarbij genieten voorop staat, pakken de makers van Wonen Landelijke Stijl uit met een nieuwe special: Buitenwonen Landelijke Stijl. Deze outdoorspecial zit boordevol inspiratie, tips en weetjes om 100% te genieten van alles wat met buiten leven en wonen te maken heeft, ook in het najaar.

Buitenkijken

Net als in Tuinen Landelijke Stijl laten we je in Buitenwonen Landelijke Stijl binnenkijken in de mooiste tuinen uit België en Nederland. Het aanbod is heel gevarieerd: van een klassieke parktuin over een gezellige stadstuin tot een uitgestrekte landschapstuin.

buitenwonen styling herfst woonthuisBuiten stylen

Zelfs na de zomer wil je het buiten gezellig kunnen maken. De stylingproducties in Buitenwonen Landelijke Stijl bezorgen je inspiratie om zowel in de zomer als in de herfst en in de winter optimaal te genieten van je buitenleven.

buitenwonen logeren petroia castleBuiten logeren

In het najaar gaan logeren, betekent ook: wakker worden met een fantastisch uitzicht op de herfstkleuren van de natuur. Op dat vlak vonden we in Italië een absoluut pareltje: een kasteel te midden van de Umbrische heuvels.

buitenwonen koken kruidenBuiten genieten

Doe inspiratie op voor een ontspannende herfstwandeling en leer koken met het lekkerste uit je eigen tuin. Daarnaast krijg je van ons ook handige tips om toe te passen in een compacte tuin.

buitenwonen bijgebouw rasenbergBuiten shoppen

Ben je nog van plan om in je tuin aan de slag te gaan? Wil je de zomer verlengen met een nieuw bijgebouw? Of wil je je buitenzithoek nog aanvullen met buitenmeubels? Op onze shoppingpagina’s vind je wat je zoekt!

buitenwonen cover NLNu te koop

De eerste editie van Buiten Wonen Landelijke Stijl is nu te koop in de winkels! Rep je en haal een waardevolle dosis landelijke outdoorinspiratie in huis!

Bron beeld: 1. realisatie Avantgarden, fotografie Veronique De Walsche – 2. realisatie woon(T)huis interieurstyling, fotografie Corine Hoge Bavel-Jansen – 3. locatie Petroia Castle, fotografie Monica Spezia/Living Inside – 4. realisatie Cook and Herb, fotografie Luc Roymans – 5. realisatie en fotografie Rasenberg – 6. cover Buitenwonen Landelijke Stijl najaar 2018 | Tekst Bert De Pau