Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Tijdloze kleuren met minerale verf

Bij de inrichting van een huis horen natuurlijk de juiste kleuren. Samen met Cathelijne van Woonwinkel De Potstal gingen we bij Pure & Original op zoek naar de perfecte verf voor ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs.

Minerale verf

Erwin Floor, oprichter en eigenaar van Pure & Original, kent maar al te goed het belang van de juiste kleurkeuze. Al sinds 2006 maakt zijn bedrijf verf in verschillende soorten en kleuren en is Pure & Original wereldwijd uitgegroeid tot een succesvol verfmerk. Wat hun product zo bijzonder maakt, is dat het gekleurd wordt met 100% minerale pigmenten, wat voor een bijzondere uitstraling zorgt. Ook de verschillende afwerkingsmogelijkheden vonden wij een grote troef voor ons huis.

Hedendaagse tinten

Zo koos Cathelijne voor een Fresco kalkverf in de woonkamer, een afwasbare Licetto-verf in de keuken, een Classico krijtverf voor de mudroom … De kleuren koos ze heel bewust in functie van de ruimte in kwestie. Van een warme grijze tint tot een diepe blauwe kleur en een hedendaags groen. Tinten waar je meteen vrolijk van wordt en die je helemaal onderdompelen in de hedendaagse châteausfeer die we wilden neerzetten.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: Pure & Original | Tekst Tinneke Vos