Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Terug van weggeweest: Decoreren Landelijke Stijl

Decoreren Landelijke Stijl is de nieuwste special van Wonen Landelijke Stijl. Wil je je landelijke interieur op en top persoonlijk maken? Dan is deze special iets voor jou. We lichten alvast een tip van de sluier.

DIY

DIY is een van de belangrijke pijlers van de nieuwe Decoreren Landelijke Stijl. Ga zelf creatief aan de slag en verras je gasten met een zelfgemaakte sfeerlamp, een stoere kruidenladder, een origineel houten wandrek en veel meer!

decoreren landelijke stijl stylingStyle je stijl

Decoreren betekent uiteraard niet alleen zelf dingen uit het niets maken. Vaak draait het ook om het juist combineren van bestaande en nieuwe meubels, materialen en accessoires om een welbepaalde sfeer te creëren. Onze stylisten bezorgen je de nodige inspiratie om zes verschillende landelijke interieurstijlen te verwezenlijken.

decoreren landelijke stijl binnenkijkenVerrassend binnenkijken

De DIY- en stylingproducties zijn niet lukraak gekozen. Elke stijl is opgehangen aan een verrassende binnenkijkreportage. Van een zelfgebouwde hoeve over een bijzondere grotwoning tot een van de sloop gered boerderijtje: het passeert allemaal de revue.

decoreren landelijke stijl moodboardHarmonieus kleurenpalet

Geen idee hoe je de stijl van je dromen naar de realiteit vertaalt? Een moodboard kan dan inspirerend werken. Styliste Marie Masureel verdiepte zich in de verschillende stijlen uit het blad. Het resultaat: harmonieuze kleurenpaletten met verfrissende combinaties.

Nu te koop!

Editie 2019 van Wonen Landelijke Stijl is nu te koop in de supermarkt of bij je dagbladhandelaar. WLS-abonnees ontvangen deze special als onderdeel van hun abonnement.

Bron beeld: 1. creatie & styling Marie Masureel, fotografie Jan Liégeois – 2. styling José Spaans, fotografie Denise Zwijnen – 3. fotografie Corine hoge Bavel-Jansen – 4. moodboard Marie Masureel, fotografie Sarah Van Hove – 5. Cover Decoreren Landelijke Stijl 2019