Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Steek je interieur in een nieuw jasje

Dankzij Woonwinkel De Potstal ziet ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs er dit jaar voor de derde maal op rij ongelooflijk gezellig uit. Wil je zo’n sfeertje ook bij jou thuis creëren? Ga dan tijdens de beurs langs bij Cathelijne van De Potstal en stel haar al je interieurvragen!

Juiste mix

“Ik selecteerde alle meubelen, decoratiestukken en verven voor het inspiratiehuis. Dankzij de juiste mix van kleuren en texturen ontstond er in no-time een vakantiegevoel met een knipoog naar de Provence”, vertelt Cathelijne Vaarkamp van Woonwinkel De Potstal. Zet Cathelijne alvast op de goede weg en voorzie foto’s of schetsen van de kamers die je graag onder handen wil nemen. Ook een zelfgemaakt moodboard en staaltjes van muurverf of raambekleding kunnen haar een idee geven van je persoonlijke stijl. Zo helpt ze je met de keuze van kleuren en stoffen en doet ze suggesties over accessoires of meubels die je kan toevoegen om je landelijke droomplaatje helemaal af te maken.

Waar? De eetkamer van ons inspiratiehuis
Wanneer? Dagelijks, van 10u tot 11u en van 15u tot 17u
Meer info? depotstal.nl

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: Woonwinkel De Potstal | Tekst Ange Sengier