In de spotlight – maak kennis met Yasmina

Onze zoektocht naar gezichten voor onze nieuwe advertentiecampagne heeft zijn vruchten afgeworpen. Vandaag stellen we je graag onze eerste lezeres voor: Yasmina. Samen met haar man en twee kinderen houdt ze van interieurs met een ongedwongen sfeer.

Delen met vriendinnen

Yasmina is al jarenlang fan van WLS. “Het is voor mij een bron van inspiratie die doet dromen”, vertelt ze. “Meestal koop ik het blad los. Ik hou van de charme om een tijdschrift te kopen bij het lokale krantenwinkeltje. Ik ben trouwens niet de enige: ook mijn moeder, mijn zus en mijn vriendinnen zijn dol op de landelijke stijl. Ze lenen de bladen weleens uit, en dan moet ik soms aandringen dat ik ze zeker terugwil, haha! De oude bladen bewaar ik steevast. Ze staan niet alleen mooi ter decoratie, maar ik vind het ook leuk om ze opnieuw in te kijken. Dan merk je dat bepaalde trends van enkele jaren geleden toch weer terugkeren.”

Familie en gezelligheid

Samen met haar man en twee kinderen – een zoon van acht en een dochter van vier – woont ze intussen drie jaar in haar huis net buiten Antwerpen (BE). Familie en gezelligheid spelen dus een belangrijke rol in haar interieur, dat ze liever een spontane dan een gemaakte look geeft. “Een huis dient om in te leven, het mag geen showroom zijn”, vindt ze. En dat interieur, daar bekommert zij zich vooral om. “Ik kies en decoreer alles zelf. Ik bezoek ook graag kringwinkels en brocantemarktjes en ik schilder tevens graag kastjes. Maar de meeste voldoening haal ik uit de volledige styling, daar kan ik mijn creativiteit ten volle in uiten.”

Rijke kleuren

Opvallend in Yasmina’s interieur is het rijke kleurenpalet. Haar exotische roots spelen daarin zeker een rol. “Zelf ben ik van Belgisch-Arabische origine; mijn kinderen zijn zelfs een mix van vier nationaliteiten. Ook mijn vriendenkring is heel multicultureel, maar ze zijn wél allemaal fan van de landelijke stijl. De warme kleuren vind ik een echte meerwaarde voor mijn interieur. In WLS zelf zou ik het zeker niet erg vinden mocht daar nog wat meer kleur in komen.”

Yasmina is één van de gezichten van onze nieuwe advertentiecampagne. Binnenkort zie je dus nog veel meer van haar en haar interieur.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove | Tekst Bert De Pau