In de spotlight – maak kennis met Karin en Alena

Moeder Karin en dochter Alena zijn allebei even dol op de landelijke stijl. Ook ons blad volgen ze al meer dan twee decennia. Zij mochten dus niet ontbreken tussen de gezichten van onze advertentiecampagne ‘In de spotlight’.

Bekend gezicht

Bij trouwe lezers van ons blad zal het afgebeelde interieur ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Voor een eerder nummer van WLS waren we hier immers al eens te gast. Achter het huis gaat een bijzonder verhaal schuil. Oorspronkelijk stond het in Duitsland, maar de vorige eigenaars braken het daar af en bouwden het in de groene rand rond Antwerpen (BE) weer steen voor steen op. Alena en haar gezin gaven het huis in 2016 een opfrisbeurt, maar met respect voor het verleden.

Verzamelmap

Dat paardenliefhebster Alena in een landelijk huis zou wonen, stond in de sterren geschreven. “Ik lees al ruim twintig jaar WLS, toen het nog Special Woon Engelse Stijl heette”, vertelt ze. “Mijn vorige huis was ook in een landelijke stijl ingericht. Als ik toen iets moois zag staan in het blad, scheurde ik dat uit en hield ik het bij in een verzamelmap. Daarna ging ik daarmee aan de slag. Ook voor mijn huidige huis ben ik op die manier te werk gegaan, met veel oog voor detail en mooie dingen.”

Verschillende generaties

Alena staat niet alleen met haar liefde voor WLS. Ook haar moeder Karin is gepassioneerd door de landelijke woonstijl. Een mooi bewijs dat een landelijk interieur niet leeftijdsgebonden is, maar verschillende generaties overstijgt. Wat hen betreft, moet er dan ook niet te veel veranderen aan ons blad. “We zouden het zeker niet een te strakke of te moderne kant willen zien uitgaan. Blijf maar gewoon bij deze stijl, de stijl die wij zelf ook mooi vinden.”

Karin en Alena behoren tot de gezichten van onze nieuwe advertentiecampagne. Binnenkort zie je dus nog veel meer van hen en hun interieur.