In de spotlight – maak kennis met Inge

Trouwe lezers van Wonen Landelijke Stijl vind je verspreid over heel Nederland en België (en zelfs daarbuiten). Voor onze derde lezeres in de spotlight maakten we de verplaatsing naar het uiterste noorden van Nederland. De prachtige boerderij van Inge deed ons de lange autorit echter meteen vergeten.

Bezige bij

Inge een bezige bij noemen, is een understatement. In haar woonboerderij heeft ze haar eigen schoonheidssalon, samen met haar man Erwin runt ze er een B&B en ze koesteren plannen om de ‘pipowagen’ in hun tuin om te toveren tot een extra B&B. Het grootste deel van haar hart ligt echter bij het woongedeelte. “We wonen hier nu zo’n zes jaar”, vertelt ze. “Daarvoor woonden we in een strakker jarendertighuis. De stijl van de boerderij vandaag zou ik omschrijven als landelijk/industrieel. Het heeft ons wel veel werk gekost om tot dit resultaat te komen. Toen we de boerderij voor het eerst zagen, waren er veel kleuren en was er maar een klein keukentje.”

Acht jaar fan

Wie Inges interieur ziet, kan niet verwonderd zijn dat ze fan is van WLS. “Ik heb vroeger nochtans tal van andere bladen graag gelezen. Die evolueerden echter wat naar een te moderne stijl naar mijn smaak. Daarom ben ik zo’n acht jaar geleden overgestapt naar WLS”, legt ze uit. “Er zijn veel stijlen die ik mooi vind, en die probeer ik zelf ook wat te mixen. Qua inspiratie is WLS daarvoor ideaal. Ik moet en zal alle kleine details gelezen hebben.”

Opvolging verzekerd

Inge heeft een grote passie voor wonen en het ziet er naar uit dat ze die fakkel later ook zal kunnen doorgeven aan haar kinderen. “Ik kijk graag naar interieurprogramma’s op tv, maar onze dochter Suzanne kijkt altijd mee. Ze is nog maar negen jaar oud, maar ze is wel al geïnteresseerd in interieur en decoratie. Zo spaarde ze zelf voor nieuwe spulletjes voor haar kamer. Zelfs onze zoon Daniël, amper zelf, kiest geen gekke dingen, maar houdt het basic. Dat gevoel voor stijl hebben ze ongetwijfeld van mij”, lacht ze.

Inge is één van de gezichten van onze nieuwe advertentiecampagne. Binnenkort zie je dus nog veel meer van haar en haar interieur.

Bron beeld: fotografie Sarah Van Hove | Tekst Bert De Pau en Laura Liebens