In de spotlight – een bloemlezing van jullie inzendingen

Onze campagne ‘In de spotlight’, waarin we op zoek gaan naar mensen die samen met hun interieur de hoofdrol willen spelen in onze nieuwe advertentiecampagne, loopt nog op volle toeren. Toch willen we jou enkele van de mooiste inzendingen niet onthouden!

Bekijk alle inzendingen!

Deze campagne is inmiddels afgelopen. 

Tientallen lezers stelden zichzelf al kandidaat. In het formulier hieronder kun je ze allemaal bekijken door op ‘Galerij’ te klikken. Je kunt trouwens ook zelf nog altijd deelnemen, en dit tot en met 20 april!

Wat betekent landelijk voor jou?

Aanvullend op de foto’s vragen we de deelnemers ook om hun persoonlijke verhaal te delen. We pikken er hieronder alvast drie mooie, inspirerende voorbeelden uit.
Let op: dit is nog geen indicatie van de definitieve keuze van de jury. De jury komt pas na 20 april samen om alle inzendingen te bekijken en de winnaars te selecteren.

bloemlezing spotlight 1Voor Inge staat landelijk gelijk met een ruimte of omgeving waarin je je fijn voelt. “En dat is extra fijn als we dat ook kunnen delen met vrienden en familie aan de eettafel of rond de open haard”, vertelt ze.

bloemlezing spotlight 2

In het geval van Ariënne staat landelijk synoniem voor een huis met karakter en geschiedenis. En dat heeft haar huis ook. “Ons huis was vroeger het bankgebouw”, vertelt ze. “Het zit vol leuke hoekjes waar ik zo van kan genieten. Sinds we hier wonen, heb ik het gevoel dat we heerlijk landelijk wonen.”

bloemlezeing spotlight 3

Karen bezorgde ons enkele prachtige foto’s van haar thuis: een oude schuur uit de achttiende eeuw. “De schuur staat op de erfgoedlijst, dus we mochten deze niet volledig afbreken. Een modern interieur zou hier niet passen.”

Zelf deelnemen?

Deze campagne is inmiddels afgelopen. 

Je kunt je nog tot en met 20 april kandidaat stellen via het formulier bovenaan deze pagina, of via deze link. Veel succes!