Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Rechtstreeks uit het kasteel

Een huis staat of valt met de basis. Als de basis niet goed is, is het heel moeilijk om een mooie, juiste sfeer te krijgen. Daarom zijn de juiste vloeren heel belangrijk, ook in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs.

Oude vloeren

Wij gingen een kijkje nemen in de showroom van De Opkamer in Made, waar we warm onthaald werden door de zaakvoerders Carola en Michel. Samen met hen kozen we verschillende vloeren uit: een oude parketvloer voor de woonkamer, een antiek tegelvloertje voor de wintertuin, dallen voor de leefkeuken … Stuk voor stuk doorleefde vloeren met een authentieke uitstraling.

Antieke haard

Als kers op de taart vonden we bij De Opkamer ook onze prachtige kasteelhaard. Want ook dat hoort uiteraard bij onze châteausfeer, zeker in een woonkamer waar je heerlijk tot rust wilt komen naast een knetterend haardvuur. De haard is afkomstig uit een oud kasteel en heeft een verweerd patina, wat hem nog meer charme geeft en waardoor hij nog beter past bij de oude parketvloer.

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: De Opkamer | Tekst Tinneke Vos