Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

#vtwdbeurs2018: Passie voor piano’s

In ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs prikkelen we alle zintuigen: proeven, kijken, ruiken, aanraken en ook … horen! Muziek hoort immers ook thuis in het sfeertje dat we willen neerzetten. In onze woonkamer kun je genieten van prachtige pianomuziek.

Music maestro please

We begonnen te dromen en zagen het al helemaal voor ons: een prachtige vleugel in onze woonkamer. En wat bleek? Onze droom kon werkelijkheid worden, met de hulp van Bart Boogaard Pianoservices! Bart Boogaard heeft de exclusieve vertegenwoordiging van de legendarische Mason and Hamlin-piano’s en -vleugels in Europa. Daarnaast is hij distributeur van Pianodisc silent- en zelfspelende systemen. Bart zag het helemaal zitten om voor ons een prachtige vleugel te leveren, zodat we onze bezoekers op de beurs kunnen trakteren op een mooi stukje pianomuziek. Hopelijk kun jij er ook van genieten!

Meer weten?

Het inspiratiehuis van Wonen Landelijke Stijl vind je op de vt wonen&design beurs – van 2 tot en met 7 oktober in de RAI Amsterdam – in hal 11, stand 11-048.
Ben je benieuwd naar de rest van ons inspiratiehuis? Ontdek alle info hier.
Of wil je tickets bestellen? Dat kan hier.

Bron beeld: Bart Boogaard Pianoservices | Tekst Tinneke Vos & Bert De Pau