Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Ontdek onze deco-collectie in het echt!

J-line en WONEN Landelijke Stijl delen samen eenzelfde passie voor landelijke interieurs. Een stijl die inspirerend werkte bij het ontwerpen van een nieuwe deco-collectie. Als liefhebber zal je ongetwijfeld je hart ophalen aan een veelvoud van tijdloze interieuritems. Je ontdekt de collectie in ons inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs!

Stijlvolle klassiekers

Van 3 tot en met 8 oktober ontdek je de serie Wonen Landelijke Stijl by J-line in de oranjerie van ons inspiratiehuis. De landelijke collectie biedt een groot en gevarieerd aanbod van knappe interieurobjecten. De woonaccessoires, vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen, hebben stuk voor stuk pure en authentieke vormen. Donkere en lichte houtsoorten stelen de aandacht, maar ook warme en natuurlijke kleuren zoals blauw, grijs, roestbruin, mauve, roze en groen voeren de boventoon. De elegante stukken stralen eenvoud en authenticiteit uit. Dankzij een doorleefde stijl en een tijdloze look staat de nieuwe interieurcollectie garant voor een uniek en persoonlijk interieur.

Te koop op de beurs!

Leuk om te weten is dat de volledige collectie ook te koop is tijdens de vt wonen&design beurs. Je vindt het complete gamma in onze kiosk in hal 9, stand 9-013.

Graag wat meer weten?

Lees ons artikel over vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam van 3 t.e.m. 8 oktober en kom meer te weten over het inspiratiehuis en onze activiteiten.
Of bestel hier al je tickets!

Bron beeld: WONEN Landelijke Stijl by J-line | Tekst Anke Sengier