Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Nieuwe rubriek: gezien op Instagram

Lezers van WONEN Landelijke Stijl halen niet enkel wooninspiratie uit ons blad, maar delen die ook graag met elkaar. Daarom starten we vanaf editie april-mei 2017 met een nieuwe rubriek waar onze fans via Instagram actief aan kunnen deelnemen!

Interactieve rubriek

Het doet ons altijd veel plezier om vast te stellen hoeveel er gepraat wordt over ons blad: op social media, op blogs … Ook op Instagram merken we dat WONEN Landelijke Stijl vaak over de tong gaat. Dat kunnen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom zullen we vanaf het volgende nummer (editie april-mei 2017) een nieuwe rubriek in het blad integreren waarin we de mooiste foto’s van onze Instagram-fans rond een bepaald thema laten zien.

#wls_kleurinhuis

Voor de eerste editie van de nieuwe rubriek werken we rond kleur in huis. Een landelijke woonstijl hoeft immers niet enkel grijs of beige te zijn. Volg ons op Instagram, deel vooor 13 februari een foto waarop je laat zien hoe jij kleur in een landelijk interieur brengt en plaats er de hashtag #wls_kleurinhuis bij. Wie weet zie je je foto binnenkort dan wel verschijnen in WONEN Landelijke Stijl!

Hier alvast enkele inspirerende voorbeelden van lezers die al gehoor hebben gegeven aan onze oproep: