Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Nieuw in WLS: een kijkje in het leven van Floor

Voor trouwe lezers van WLS is Floor van Dinteren van Floorabella geen onbekend gezicht. Vanaf nu gunt ze ons elke editie in een gloednieuwe column een blik in haar landelijke way of living.

column Floorabella portret Floor van Dinteren

Droomwereld wordt echt

Als culinair en creatief brein achter Floorabella heeft Floor van Dinteren de mogelijkheid recepten tot leven te brengen. Dat doet ze door het componeren van eetbeleving en eetverbeelding in haar werk als receptschrijfster, stylist en fotograaf in haar huisje in het bos, waar ze woont met Maurice en hun vier kinderen Rose Marijne, Olivia, Jasmijne en Oliver. In elke editie van WLS deelt ze haar kijk op de landelijke way of living. In haar eerste column heeft ze het over hoe ze als kind al droomde over een wereld vol fantasie, hoe ze in Frankrijk ontdekte dat die sprookjeswereld echt bestond en hoe ze die naar haar eigen thuis vertaald heeft.

Wonen Landelijke Stijl 1/2023 cover

Benieuwd naar meer?

Je vindt de eerste column van Floor in in editie 1/2023 van Wonen Landelijke Stijl. Dat nummer vind je van 5 januari tot en met 1 maart in de winkels.

Nog geen abonnement?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit artikel en wil je graag een abonnement op Wonen Landelijke Stijl afsluiten? Klik dan hier.

Bron beeld: Floorabella