Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Extra winterse wooninspiratie

Heel wat mensen kunnen niet wachten tot de lente begint. Zo ver is het echter nog niet, en dus maken we het binnen extra warm en gezellig. In editie februari-maart 2017 zorgden we al voor een stevige dosis winterse wooninspiratie. Nu doen we dat opnieuw met enkele exclusieve, ongepubliceerde foto’s!

Witte badkamer

Uit de reportage ‘Tussen de paarden & de weiden’. Vakantiehuis De Peirdestal, dat geboekt kan worden via Belvilla, telt verschillende badkamers. Twee daarvan toonden we al. Daarin speelt hout met een natuurlijke look een hoofdrol. In de extra badkamer is het echter één en al wit wat de klok slaat. De badkamermeubelen zijn van Babssfeer.

winterse wooninspiratie traphal plavuizen estriken de opkamerMooi visitekaartje

Uit de reportage ‘Authentiek met een twist’. Als de traphal als visitekaartje voor de rest van de woning geldt, dan kan die van Carola en Michel tellen. Vooral de karaktervolle materialen van De Opkamer creëren een heerlijke sfeer. Op de vloer liggen Franse boerenplavuizen, op de treden van de trap oud-Hollandse estriken.

winterse wooninspiratie jongenskamer wereldkaart stoel ginterieurSfeervolle kinderkamer

Uit de reportage ‘Klassiek koetshuis, eigentijds interieur’. In ons blad toonden we al een van de kinderkamers uit het huis van Sanne. Deze foto komt uit de andere kinderkamer, die van de negenjarige Nout. De wanden zijn geverfd in de kleur New England van Painting the Past. Het behangpaneel en het kussen zijn van Room Seven.

winterse wooninspiratie schuin dak kasten de opkamerSlimme bergruimte

Uit de reportage ‘Authentiek met een twist’. De ruimte onder een schuin aflopend dak hoeft niet verloren te gaan. Integendeel zelfs. Dat bewijzen Michel en Carola in hun woonboerderij. Zij benutten de lage ruimte om er kasten in te bouwen en zo extra bergruimte te creëren.

winterse wooninspiratie badkamer frank tackIngetogen badkamer

Uit de reportage ‘Droomhuis aan de kust’. De badkamer van hun dochter oogt frivool en kleurrijk, maar zelf kozen de bewoners voor meer soberheid. De grijs geschilderde badkamermeubelen (op maat gemaakt door Frank Tack) vormen een mooie combinatie met het marmeren wastafelblad.

winterse wooninspiratie woonthuis interieurstyling atelier op zolder traphalWarme binnenkomer

Uit de reportage ‘Eindelijk thuis’. Stijn en Rianne wilden een warm thuisgevoel creëren in hun nieuwgebouwde boerderij. Samen met Kristel van woon(T)huis Interieurstyling en Marco van Atelier Op Zolder lieten ze geen ruimte onbenut. Zelfs de traphal kreeg, onder meer dankzij de verven van dutchLionheart, een gezellige uitstraling.

winterse wooninspiratie luiken bankje slaapkamerZelf ontworpen luiken

Uit de reportage ‘Dol op landelijk’. De slaapkamer van Tessa, gezien vanuit een ander standpunt. Op de muur tegenover het bed hangen luiken die haar vriend Ruben ontworpen heeft. Het bankje is van Landelijk en Sober Wonen, de kleur op de muur is Vatican Ground van Mia Colore.

Bron beeld: 1. Realisatie Babssfeer, fotografie Claude Smekens –  2. Realisatie De Opkamer, fotografie Bieke Claessens – 3. Realisatie Ginterieur, fotografie Anneke Gambon – 4. Realisatie De Opkamer, fotografie Bieke Claessens – 5. Realisatie Frank Tack, fotografie Jonah Samyn – 6. Realisatie Atelier Op Zolder & woon(T)huis Interieurstyling – 7. Fotografie Anneke Gambon | Tekst Bert De Pau