Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting in NL

Abonneer nú met korting

Sfeervol tafelen onder de bloesem

Voor veel mensen begint de lente pas echt als de voorjaarsbloesem verschijnt. Bloesem is niet alleen mooi naar te kijken. De vrolijke lentekleuren zijn ook perfect om toe te passen voor een eerste etentje in de buitenlucht. De stylingtips van styliste Moniek Visser helpen je daarbij op weg.

Informele setting

Moniek: “Een brunch of picknick in het zonnetje, dan mag het allemaal wat informeler. Ga dus niet op zoek naar een kant-en-klare tuinset, maar zet losse elementen bij elkaar die elk een eigen karakter hebben. In dit geval bijvoorbeeld een oude klaptafel, een oud bankje, een oude spijlenstoel en een rotan stoeltje.”

bloesem picknickmandLekkers in overvloed

Moniek: “Geen brunch of picknick zonder een heerlijk gevulde mand. Stem je ook je accessoires, picknickdeken en theedoeken op de kleuren van de bloesem af, dan wordt het pas écht een plaatje. Ik voegde er zelfs nog een flesje bloesemsiroop aan toe.”

bloesem bordjeVan boom naar bord

Moniek: “Een absolute must dit voorjaar: keramiek. De witte en groene kleuren van dit schaaltje sluiten bovendien perfect aan bij die van de kersenbloesem.”

bloesem schommelstoelRomantisch met twee

Moniek: “Voldoende gegeten? Dan kun je heerlijk relaxen in je luie hangstoel. Deze is zelfs groot genoeg om romantisch met z’n tweeën in te schommelen. Linnen kussens en een plaid voor extra gezelligheid maken het helemaal af.”

Meer stylingtips van Moniek én alle bijbehorende productinfo vind je in editie 2/2019 van Wonen Landelijke Stijl!

Bron beeld: fotografie Sjoerd Eickmans | Tekst & styling Moniek Visser | Met dank aan Landgoed Welderen voor de prachtige locatie